Memories of Love
Hello Peps
Navigation : Hover the image



Hello and Assalamualaikum guys. Welcome here . I am Shahirah. Owner of this blog. Please behave your attitude here :)

Story About Link You

Tagboard


Credits

Template: Nurul Aini
Owner: Your Name
Others: ❤●·  ❤●•٠·
A Very Long Time
Sunday, July 14, 2013 | 7:16 PM


Yaww, salam^^

woaah. what a very long time! it's been a yr of me not posting here. and yah know what? its 14th of JULY 2013 already! omg, just can't believe it :o lol.

i'm kinda miss all my memories here. i miss all my primary school's memories :') and yea, i miss my old school friends too :') all of us are school-ing in different schools now :/ Me, in Shah Alam. Ain, St. Mary. Uzma, Sierramas. Dina, Bandar Baru Sg. Buloh. Divya, somewhere in Perak (boarding sch), Azaria, Bukit Rahman Putra. but even diaorang sek dkt tmpt lain2, they still can meet each other! coz yea, they all are living in Sg. Buloh and even Divya sek dkt Perak, every weekends she will come Sg.Buloh..

Sry, gtg now. Happy Iftar everyone! <3 nbsp="" p="">
-Shhrh-


Thanks for reading. Do leave a comment.


Kenapa Ya?
Saturday, July 14, 2012 | 11:19 PM


Yaww, salam^^

Kenapa org banyak berburuk sangka dgn kita? Padahal kita tak da pun nak buat apa2 dgn diaorg. Just nak tegur. Itu pun kalau kita tegur dgn kata2 yg tak kasar. Hmm . Ini salah satunyaa : 

Klik utk tumbesaran.

Klik utk tumbesaran.

Hmm. Kalau boleh, kita taknak buat dosa dgn seseorg. Tpi nk buat mcm mana, org dah salah sangke dgn kita. 

Maaf. Masa tidak mengizinkan. Assalamualaikum~



Thanks for reading. Do leave a comment.


Haish .
Saturday, June 30, 2012 | 10:19 PM


Yaww , salam^^

Kay , hari ni ada Karnival 3K. Takde banyak mana yang menarik . Tapi , aku dengan Divya naik Flying Fox .Haha. Awwsemm gila ! :p Hehe .

Divya suka usik aku kata " Farouk Farouk Farouk Farouk !" . Err. We're just best friends k ? But , bila aku balik rumah , aku tertidur then termimpi pasal Farouk :3 Ahh ! Divyaaaaaaaa !!! This is all your fault :3 Sampai terbawak-bawak dalam mimpi aku . Hahaha . Divya... Jagalah kau dalam kelas nanti! Haaa :p Sama je dgn kawan-2 aku yang lain .Weyh korang, dia backup aku tu sebab aku ni kwn dia , bukan girlfriend dia . Haiyaaaaaaa .

Confirm hari Isnin nanti lebam muka korang. Hahaha

SANJAY SANJAY SANJAY ! Hahaha xD

*Short post*


Thanks for reading. Do leave a comment.